Δρ. Βασιλική Παπαγιάννη

Μαιευτήρας- Γυναικολόγος Εμβρυομητρικής
Brief info

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημ. Συνεργάτης νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.
Η Δρ Βασιλική Παπαγιάννη, διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών και αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης (βαθμός 110/110) ειδικεύτηκε στη Μαιευτική-Γυναικολογία ενώ απέκτησε License για screening πρώτου τριμήνου από το Fetal Medicine Foundation.

Η Δρ Βασιλική Παπαγιάννη ασκεί το ιατρικό επάγγελμα από το 1993, χρονιά κατά την οποία εργάστηκε ως υπότροφος ιατρός στο πανεπιστήμιο της Ρώμης “La Sapienza” στο τμήμα Ηλεκτρονικού Μικροσκοπίου.

Στη συνέχεια εργάστηκε στις Γυναικολογικές_μαιευτικές κλινικές των νοσοκομείων Royal Berkshire Hospital, Wexham Park & Heatherwood Hospital στην Αγγλία στα οποία διεκπεραιώνονταν 6500 και 5000 τοκετοί το χρόνο αντίστοιχα. Στην Αγγλία, από το 2002 και για ένα έτος συμμετείχε στις δραστηριότητες του τμήματος Fetal Medicine, υπό την εποπτεία του καθ Κ. Νικολαϊδη στο King’s College Hospital.

Από το 2000 και για δύο χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες της στο Αρεταίειο Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς συμμετείχε στις δραστηριότητες του Τμήματος Υπερήχων και Εμβρυομητρικής Ιατρικής και στις δραστηριότητες της Β’ Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο ίδιο νοσοκομείο και για τα έτη 2003-2006 εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Τμήμα Υπερήχων και Εμβρυομητρικής Ιατρικής της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαβάστε όλα τα ενημερωτικά άρθρα της ομάδας του Feminart εδώ

Διαβάστε όλα τα ενημερωτικά άρθρα στην κατηγορία Γυναικολογία

Διαβάστε όλα τα ενημερωτικά άρθρα στην κατηγορία Εγκυμοσύνη